Wie ben ik?

Mijn tocht in de menswetenschappen begon in 2009 op de sociale school in Heverlee, waar ik in 2012 afstudeerde als maatschappelijk assistent. Mijn eerste werkervaring deed ik op in deze functie in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) Brussel.

Geprikkeld door de mensen die ik tegenkwam en mijn wens om als therapeut aan de slag te gaan, besloot ik om me in 2016 in te schrijven als werkstudent aan de Vrije Universiteit Brussel voor de opleiding psychologie. In 2020 behaalde ik mijn master in de klinische psychologie (erkenningsnummer: 912130241 – visumnummer: 308883), en ik kon doorgroeien in het CGG van maatschappelijk assistent naar psycholoog. Daarnaast werk ik enkele uren als zelfstandige in huisartsenpraktijk Silsom te Erps-Kwerps. Ik heb ervaring in het werken met volwassenen en jongvolwassenen (18+) met psychische klachten van allerlei aard.

Om mijn kennis in de psychotherapie te verbreden en te groeien als therapeut, startte ik in 2020 met het vierjarig postgraduaat cliëntgerichte psychotherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Op deze website kan je meer informatie vinden over wat cliëntgerichte therapie is en hoe ik therapie invul.